Inte alltid så idle….

Föräldrarna var på besök för några dagar sedan, och det är ju inte så idle. Jag menar absolut inte att jag inte tycker om dem, men de har alltid många synpunkter på mig och mitt hem. Den här gången var det tydligen köket som det var fel på. De verkade inte kunna förstå hur jag kunde ha det som jag har det, och speciellt då köksluckorna, som de tyckte var gräsligt slitna och trasiga. Jag försökte säga emot dem, men så tittade jag på luckorna och insåg att, ja, så värst trevliga var de definitivt inte. Ärligt talat, de borde nog ha bytts ut redan i förrgår typ…

Sagt och gjort
När jag då erkände att köksluckorna borde bytas så gav pappa mig tips om www.malarkok.se som han ansåg var mycket bra och kunniga. Jag kollade in deras hemsida och höll med. Redan efter några timmar så hade jag både bestämt mig och beställt hem nya köksluckor, med installation. Lite idle måste man ju allt få vara, och det är trevligt att se på när andra jobbar. Det är rogivande på något vis, att sitta där och inte behöva göra någonting medan andra sliter. Eller det kanske bara är jag som är sådan?