När någon annan gör jobbet åt en

Den här rubriken säger väl allt. Finns det något härligare än när någon annan gör jobbet åt en? Jag tror inte det. Att kunna sätta sig ner, luta sig tillbaka och veta att det blir gjort. Det finns ju dock en väldigt viktigt sak här, och det är att man måste kunna lita på att det blir rätt gjort. Något av det värsta som finns är väl när någon annan gör något som man själv hade kunnat göra bättre. Eller när någon som påstår sig kunna göra något gör ett dåligt jobb.

Nya luckor i köket
Hur som helst, jag tänkte skriva om mina nya köksluckor nu. Jag har ganska nyligen bytt luckor i köket, och det var precis en sådan där härlig upplevelse när någon annan gör jobbet åt en. Jag beställde luckorna hos Mälarkök, och det är det så fiffigt att de gör ett kostnadsfritt hembesök där man får titta på prover på luckor, i sitt eget kök. Man behöver alltså inte ens åka till en butik!

Och sedan när man har bestämt sig så beställer man luckorna och så ska de tillverkas och sedan när de är klara så kommer en montör hem och sätter upp luckorna. Va?! Hur bra är inte det! Man behöver typ inte göra någonting själv utan de roliga bitarna, det vill säga bestämma vilka luckor man ska ha. Och har man svårt att bestämma sig så kan man få jättebra tips om vad som kan tänkas passa och lite hur man ska tänka och så. Det här är verkligen helt i min stil! Så här vill jag alltid handla.

Istället för renovering
Jag vill verkligen tipsa om att byta köksluckor alltså! Det är typ som att renovera köket. Eller det känns i alla fall så. Man får ett helt nytt utseende i köket med väldigt enkla medel, istället för att lägga en massa pengar och energi på att göra om allt. Snällt mot miljön också att jobba med det man har istället för att kasta ut och köpa nytt!