Nu vill jag ha lite drag

Jag är en människa som helt klart gillar att ta det lugnt, men ibland är det förstås roligt att syssla med en eller annan fartfylld aktivitet också. Då passar det perfekt att mitt jobb ska ha en kickoff som innebär att vi ska spela curling. Det är kanske inte den mest fartfyllda aktiviteten, men nu menar jag inte att saker måste gå snabbt utan helt enkelt att det är roligt och att det händer något. Vi har anlitat en eventbyrå som ska hålla i den här kickoffen, så det blir alltså mycket mer uppstyrt än om vi bara hade hyrt en curlinghall för oss själva. Då tror jag knappast det hade blivit något vidare spel alls utan mest lek antar jag. Nog för att det också är roligt, men det ska bli väldigt kul att få delta i ett lite mer uppstyrt evenemang om man säger så.

Är jag bra på curling?
Det är en fråga som tål att ställas. Ärligt talat har jag ingen aning. Jag har nämligen aldrig någonsin spelat curling. Aldrig ens varit i en curlinghall. Knappt ens sett curling, förutom att jag har bläddrat förbi det på teve någon gång. Så det ska bli himla intressant att se om jag är en naturlig talang eller om jag kommer glida runt som Bambi på hal is och skicka de där stenarna åt helt fel håll. Personligen gissar jag på det sistnämnda, men man vet ju aldrig! Man kan ju ha oanade talanger som ligger och väntar på att få komma fram i ljuset. Man kan ju alltid hoppas att curling är min! Hur som helst så är jag i alla fall helt säker på att det kommer bli väldigt roligt. Jag har nämligen alltid roligt med mina kollegor, och oavsett om det blir en skrattfest för att vi är så dåliga eller för att vi visar oss vara bra så kommer det här bli något som det pratas om länge på mitt jobb!